t á r s a s j á t é k

A világ legnagyobb játékgyárából dobták piacra azt a régi-új társasjátékot, amely az eddig megalkotott valamennyi csoportos játék reguláját egyesíti. Azok elfogadásáról vagy elutasításáról, betartásáról, netán megszegéséről maguk a játékosok döntenek. Lehetőség van új szabályok bevezetésére a játék menetének függvényében. A szereplők nem önszántukból vesznek részt ebben a kollektív időtöltésben - új szereplők beléptetéséről a már játékban lévők határoznak. A - kinek hosszabb, kinek rövidebb ideig tartó - játék egy gömb alakú pályán folyik. A cél az, hogy a játéktér minél nagyobb felületét bejárva, minél több játékostársat találva, a lehető legtovább maradjunk vágányon. 
Az előre haladást különböző nehézségű próbák és gyakran a játékostársak is akadályozzák. Nemegyszer visszafordulásra kényszerítenek a körülmények.  Igazi kihívást az jelent, amikor az akadályokat legyőzve, azokat áthidalva a játékosnak új útvonalat kell keresnie a játék folytatásához. A játék az eltelt idő függvényében válik egyre nehezebbé és összetettebbé. Előfordulhat, hogy egy-egy játékos ideig-óráig parkoló pályára kerül, de megteremtheti magának a visszatérés lehetőségét. Aki a cél elérése előtt megunja ezt az egyébként mókás elfoglaltságot, az saját elhatározásából kiléphet. Ezzel azonban a csapattársak további ténykedésének eredményességét is veszélybe sodorhatja. Természetesen az is megtörténhet, hogy a játékos még pályán akar maradni, egy rossz lapot húzva azonban szándéka és tervei ellenére ki kell szállnia a játékból.
A résztvevők mindegyike választhat magának egy társat, akiben minden csapattársánál jobban bízik. Ideális esetben a célszalagot is együtt szakítják át, de dönthetnek úgy a játék bármelyik fázisában, hogy egyedül, vagy mással folytatják tovább a kihívásokkal teli utat.
Minden közös szórakozást kedvelő részt vehet a társasjátékban nemtől, bőrszíntől, vallási hovatartozástól függetlenül.
A gyártók ígérete szerint annak, aki végigjárja a kijelölt útvonalat, örömökkel, csalódásokkal, sírásokkal, nevetésekkel tarkított jó mulatságban lesz része.
A játékban való részvételre mindenki csak egyszeri lehetőséget kap. Nem kérhető az esély! A legszebb ajándékként kapható, megkapható, de pénzért nem megvásárolható.
A címe? "The Life". Jó szórakozást kívánok a játékostársaknak!